Dani otvorenih vrata - Zdravlje, medicina, lijecenje, zdravstveni portal
Dani otvorenih vrata

Dani otvorenih vrata

Dani otvorenih vrata

Dani otvorenih vrata

Stomatološki fakultet sa klinikama u Sarajevu u mjesecu novembru 2013.godine provodi akciju „Dani otvorenih vrata Stomatološkog fakulteta sa klinikama u Sarajevu – Integrisani Univerzitet za dobrobit stanovništva“. Riječ je o akciji sniženja za 50% stomatoloških usluga koji se odnose na ugradnju implantata i protetskih navlaka.

Riječ o jedinstvenoj akciji na Stomatološkom fakultetu a zasigurno i šire, te imamo želju da na ovaj način omogućimo najbolje usluge našim pacijentima po najpovoljnijim cijenama.

Akciju su podržali Ministarstvo zdravstva Kantona Sarajevo, Ministarstvo zdravstva Federacije BIH i Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo. Stručni tim koji ce pružati usluge iz Dentalne implantologije tokom Dana otvorenih vrata Univerziteta u Satajevu Stomatološki fakultet sa klinika čini tim internacionalnih stručnjaka koji je i međunarodno priznat.

Cilj akcije je poboljšanje oralnog zdravlja pacijentima iz BiH po znatno nižim cijenama.

Garancija na ugrađene implantate je doživotna dok je garancija na stomatološko protetske radove 5 (pet) godina.

Ova akcija se neće ponavljati i predstavlja nastojanje u popularizaciji terapije dentalnim implantatima, nastojanje da se pruži stručna usluga najvišeg nivoa po pristupačnim cijenama stanovništvu BiH u cilju poboljšanja oralnog zdravlja.

Tokom akcije svi pacijenti će imati mogučnost da naprave 3D CTCB snimke na najsavremenijem aparatu u svijetu takve vrste-Galileos Confort Plus sa FaceScanom te se na taj način uvjere u kvalitet pružene usluge ali i izvrše adekvatnu dijagnostiku orofacijalne regije i sinusa.

Kontakt osobe za najavu pacijenata i ostale informacije su:

  • Erma Herić-Stomatološka sestra, broj telefona 033/262-696 (od 09.00-14.00) i
  • Mr.sc. Adis dr. Hamzić 062/546-151 (24 sata).

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>