Magnetski nakit za zdravlje

Magnetske narukvice
Magnetske narukvice

Za sve dodatne informacije ili narudžbe pozovite:

061 165 198

Svi proizvodi ENERGETIX su odobreni od Američke uprave za kontrolu hrane i lijekova (FDA)

ŠTITNJAČA

Bolesti štitnjače mogu biti promjenom njezine veličine gušavost ili promjene građe – čvoravost. Funkcionalne promjene ne moraju biti uvijek vezane uz navedene promjene već samo u pojačanom radu i lučenju hormona-hipertireoza ili smanjenom lučenju hormona – hipotireoza.

Preporuka:

Nakon utvrđene točne dijagnoze, magnetski nakit može pomoći u reguliranju poremećenog polja, smirivanju metabolizma, smanjenju otoka kod hipotireoze, kod gušavosti, smanjenju volumena štitnjače, a i smanjenju cista. Potrebno je nositi ogrlicu s magnetima na zatiljku i s prednje strane vrata, magnetno srce na povećani dio štitnjače, te bakrenu narukvicu na ruci.

DIJABETES MELITUS

Liječenje zdravom dijabetičkom prehranom, tjelesnom aktivnošću i po potrebi inzulinom ili tabletama nisu (na žalost) dostatni. Magneti pomažu u regulaciji bolesti ali i smanjenju jačih komplikacija, jer utječu i na metabolizam masti, poboljšavaju cirkulaciju u malim krvnim žilama i električni potencijal perifernih živaca.

Preporuka:

Tu je pored narukvice nezaobilazno i magnetno srce na lijevoj strani grudnog koša 10-tak cm ispod pazuha, a po potrebi u visini pupka 10-tak cm prema lijevom boku. Zbog poremećaja cirkulacije lokalna primjena magnetske nanožnice. Obvezno piti min. 2 L magnetizirane vode dnevno.

Magnetske narukvice
Magnetske narukvice

BOLESTI SRCA

Srčani mišić je kao i mozak vrlo osjetljiv na manjak kisika i glukoze. Srčane žile koronarke su uske i podliježu rano promjenama stijenke – ateroskleroza. Posljedica je slaba cirkulacija. Komplikacije su stenokardije (angina pectoris) i infarkt.

Preporuka:

Magnetno srce se stavlja na lijevu stranu grudnog koša, iznad srca (nositi stalno), a magnetna narukvica na lijevu ruku.

REUMATSKE BOLESTI

Reumatske bolesti su zahvalne za magnetsku terapiju koja se u njihovom liječenju primjenjuje od druge polovice 20. stoljeća u konvencionalnoj medicini. Za liječenje upalnog i kroničnog mišićnog i koštanog reumatizma kao i deformantnog artritisa. Reuma je «šetajuća» bolest kao i što joj kaže ime (reumos = šetnja).

Preporuka:

Magnetno srce šetati na mjesta kamo je odšetala i bol te ju nadopuniti magnetnom narukvicom i nanožnicom.

Svi proizvodi ENERGETIX su odobreni od Američke uprave za kontrolu hrane i lijekova (FDA)

Za sve dodatne informacije ili narudžbe pozovite: 061 165 198

Video prilog: Prim. dr. ANA ŠVAST SINGER, specijalista interne medicine

Sponzoriran članak

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.