Problemi sa potencijom

Problemi sa potencijom
Problemi sa potencijom
Problemi sa potencijom
Problemi sa potencijom

Žene našeg podneblja nisu vaspitane da se sa seksualnim problemima treba uhvatiti u koštac, već da ih treba prećutati, pokušati da se riješe na godišnjem odmoru (na koji idemo jednom godišnje) ili odustati od seksa dok se problem ne riješi. A najčešći i najneprijatniji problem u seksu je izostanak erekcije.

Ne prećutkivati

Ukoliko vaš partner ima problem s postizanjem erekcije njemu je i te kako potrebna vaša pomoć. Ova situacija je svakako neprijatna za oboje i morate biti vrlo oprezni s tim šta ćete reći i uraditit, Nemojte se praviti da problem ne postoji. Možda je vama tako lakše, ali na taj način ostavljate partnera na cjedilu.

Impotencija i depresija

Supruge muškaraca koji pate od impotencije često misle da ih partner vara, da nešto nije u redu s njihovim brakom ili im , u nekim slučajevima , lakne jer ni same ne žele seks. S druge strane, oni se osjećaju neostvareno, misle da su omanuli kao muškarci i zapadaju u depresiju. Zato ste mu potrebni.

Razgovor

Otvoreno pričajte sa partnerom. Razgovor ne mora da urodi plodom iz prvog pokušaja jer je psihološki pritisak i suočavanje sa problemom uvijek najteži dio. Budite strpljivi. Postavite se kao prijatelj, ponudite svoije razumijevanje i nikako nemojte optuživati partnera.

Otkrivanje uzroka

Najčešći uzroci impotencije su stres, fizički umor i zdravstveni problemi. U svakom slučaju, najbolje je posjetiti ljekara koji će otkriti uzrok i preporučiti potrebnu terapiju.

Niste usamljeni

Problem sa impotencijom nije razlog za paniku, očaj i stid i ima rješenje! Ukoliko vaš partner ima problema sa s izostankom erekcije niste usamnjen slučaj.

Zadovoljne žene

Budite nježne, umiljate i pažljive, kakve supruge i treba da budu. Nažalost, sve češće zaboravljenmo da smo nježniji spol. I nemojte odustajati od seksa! Budite zadovoljne, nasmijane i srećne!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.