Fizička aktivnost pozitivno utječe na seksualnu moć

Seksualna moć
Seksualna moć

Umanjena fizička aktivnost i dugo sjedenje može dovesti do problema s potencijom. Ukoliko želite spriječiti mogućnost ovog scenarija, potrebno je da se pridržavate sljedećih savjeta:

Najvažnije je da stavite svoje zdravlje na prvo mjesto i spriječite pad imuniteta, smanjiti unos alkohola, gaziranih sokova, mesa i mesnih prerađevina na minimum, da provodite što manje vremena u stresnoj okolini i da se više fizički aktivirati.

Istraživanje

Istraživanja pokazuju da dugo sjedenje znatno smanjuje seksualni potencijal muškarca, a najčešći razlog je što većina nosi tijesne hlače i u sjedećem položaju vrši jak pritisak na reproduktivne organe. Ukoliko je to slučaj više godina, može doći do impotencije i slabljenja erektivne funkcije.

Ukoliko se kombiniraju kava i alkohol onda je to pogubna kombinacija za seksualni život predstavnika jačeg spola, jer povećava razinu kolesterola i krvni tlak, a istovremeno smanjuje potenciju.

Još negativniji utjecaj donosi pušenje cigareta u ovoj kombinaciji. Ukoliko konzumirate uglavnom pivo, u umjerenim količinama, može doći do pada krvnog tlaka i pospanosti. Zato je čaša crnog vina svakoga dana najbolje rješenje za konzumiranje alkohola, jer blagotvorno djeluje na kardiovaskularni sustav.

Smanjite unos soli, jer povećano konzumiranje soli oštećuje krvne žile. Trudite se ograničiti unos grickalica, a posebno namirnica koje su bogate umjetnim šećerom i mastima.

Najvažniji faktor poboljšanja seksualne moći je fizička aktivnost. Kako navode statistike oni muškarci koji imaju opseg struka do 1,07 m imaju mnogo manje problema s erekcijom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.