Zamijenite kafu zdravim napitkom

Ling Zhi Reishi
Ling Zhi Reishi
Ling Zhi Reishi
Ling Zhi Reishi

Organo Gold napitci su odlična zamjena za kafu. U sebi sadrže zaslađivače bez glukoze pa je kao takav pogodan za dijabetičare. Također ne izaziva povećanje krvnog pritiska pa se preporučuje i hipertoničarima. U svom sastavu posjeduje gljivu Ganoderma lucidum (Ling Zhi Reishi – japanski naziv). Njena ljekovita svojstva su poznata još prije 4.000 godina. Stari Kinezi su je obožavali. Bolujete li, bez obzira od čega, Kinezi će vam preporučiti Ling Zhi ili nebesku travu. Zvali su je i biljkom dugovječnosti. Vjerovalo se da samo posjedovanje gljive Ganoderme Lucidum produžava život vlasnika. Vjekovi korištenja donijela su joj niz imena: nebeska ili rajska trava, lijek kraljeva, biljka sreće (prije pojave modernog intenzivnog uzgoja, gljivu je bilo prava sreća pronaći u prirodi)… No ma kako je zvali, riječ je o gljivi iz porodice Ganoderma koja raste na panjevima drveća, a najcenjenije su one ubrane sa šljive i hrasta. Doktor Shi-Jean Lee, najslavniji doktor dinastije Ming u svojoj knjizi Ban Chao Gang Moo, piše da dugoročno uzimanje Ganoderme Lucidum omogućava formiranje zdravog tijela i postizanje dugovječnosti. Ganoderma Lucidum se može uzimati svakodnevno bez ikakvih nuspojava, a dugoročno korištenje dokazano osnažuje imunološki sistem ljudskog organizma a bez ikakvih neželjenih dejstava po ljudski organizam.

Organo Gold Ganoderma Crna Kafa

Organo Gold Ganoderma Crna Kafa će baš svakog ljubitelja kafe uzbuditi i probuditi mu osjetila. Biti ćete oduševljeni sa svakom šalicom Vaše Organo Gold kafe sa bogatim mirisom i okusom svježine. To je simpatični napitak koji je spreman u sekundi. Ono što je najvažnije da je zdravija od obične kafe. Organo Gold Ganoderma Crna Kafa je ispunjena 100 posto Certificiranom Ganoderma lucidum Red gljivom. To je uistinu slavlje u šalici za ljubitelje gurmanskog okusa crne kafe.

Organo Gold Ganoderma Kapučino

Organo Gold ponosno nuditi ono što ljubitelji kafe uistinu iščekuju, zdravi gurmanski kapučino. Organo Gold Ganoderma Kapučino sadrži 100 postoorgansku Ganoderma lucidum Red gljivu koja je priznata i poznata više od 4.000godina kao “Kraljica bilja.” Organo Gold Ganoderma Kapučino je napravljen od visoko kvalitetne, aromatične Arabica kafe, s organskim Ganoderma lucidumekstraktom , te pomiješan sa šećerom i vrhnjem. Neka Organo Gold Ganoderma Kapučino ojača Vašu maštu i stimulira Vaš okus.

Organo Gold Ganoderma Kapučino od čokolade

Prihvati napast i pokreni divlji čokoladni okus Organo Gold Ganoderma Kapučinom od čokolade, jer je prepun energije, ali i zdravlja, “tekući desert” ušalici. Za većinu je izvrsnog okusa, sastavljen od najfinijih različitih kakaa. Svaka šalica za zdravlje i wellness, pakiran sa 100 posto organskom gljivom. Organo Gold Ganoderma Kapučino od čokolade stvara novu kvalitetu svjetske klase za svakog, pa čak i najkritičnijeg ljubitelja kapučina od čokolade.

Organo Gold Ganoderma Vruća Čokolada

Kakao od kojega je čokolada stvorena, nastao je u Amazoni prije 4.000 godina. Sa samo jednim gutljajem Organo Gold Ganoderma Vruće Čokolade shvatitićete zašto se isplatilo čekati. Možete se osjećati dobro jer je u ponudi OrganoGold Ganoderma Vruća Čokolada za cijelu obitelj. Možete imati puno koristiod 100 posto organske Ganoderme, ali nemojte reći svojoj djeci ili velikoj djeci u obitelji da je to dobro za njih. Oni će ju jednostavno voljeti zbog bogatog, glatkog kao svila okusa čokolade.

Napomena: svaki od proizvoda se priprema sa ključalom vodom, jer gljiva Ganoderma aktivira svoje ljekovite supstance tek na 90º C i više.

Proizvod možete poručiti pozivom na broj:

  • 00387 62 520 818
  • 00387 66 229 639

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.