Egipatski ljekari tvrde da je AIDS potpuno izlječiv

AIDS
AIDS
AIDS
AIDS

Egipatski vojni ljekari saopštavaju da je AIDS sada potpun izlječiv, te da je njihov tretman pokazao da se virus HIV-a može pratiti i potpuno uništiti!

Vojni ljekari u Egiptu radili su više godina na tajnom projektu i usavršavanju preparata i uređaja za liječenje HIV-a i hepatitisa C.

Osnivači ove jedinstvene tehnologije general medicinske službe Ibrahim Abdel-Ati i pukovnik medicinske službe Ahmed Amin objašnjavaju da je Inženjerijsko odjeljenje oružanih snaga napravilo i testiralo dva uređaja – jedan otkriva viruse, dok ih drugi uništava.

U sveobuhvatnom programu liječenja koriste se i specijalni lijekovi i oprema koji su već prošli sve faze testiranja na životinja i ljudima.

Lijekovi su, takođe, testirani na nivo toksičnosti svih sastojaka. Proveden je i test na stabilnost oporavka tokom 33 mjeseca nakon tretmana.

Na ovoj metodi egipatski ljekari su radili 20 godina, a oko 70 posto hemijskih analiza lijekova rađeno je u ruskim laboratorijama u Dubnu.

Već u fazi ispitivanja na životinjama pronađeni su dokazi da virus u organizmu nakon liječenja nestaje. Naučnici su proučavali hemijske veze unutar samog virusa, kao i hemijske veze komponenti krvi.

Oni su pronašli način kako da raskinu hemijske veze unutar virusa, a da, istovremeno, ne naškode komponentima krvi.

Kako navodi Glas Rusije, period liječenja je šest mjeseci. Pacijent prvo uzima lijekove deset dana. Onda se, tokom 15 do 25 dana, u zavisnosti od stanja, svaki dan po jedan sat podvrgava tretmanu na aparatu. I onda opet slijede lijekovi sljedećih šest mjeseci.

Kod svih pacijenata na kojima je vršeno testiranje utvrđeno je da nakon tretmana virusi nestaju iz tijela.

Istovremeno sa liječenjem bolesti, izazvanom glavnom infekcijom, zaustavlja se i širenje pratećih bolesti kao što su dijabetes ili oštećenja vida.

Egipatski ljekari navode da nisu proučavali pitanje troškova, ali da će biti znatna razlika u cijeni u odnosu na Zapad.

Zvanično liječenje pacijenta ovim tretmanom u Egiptu počinje 1. jula. Prvo će oprema biti dostavljena u jednu ili dvije vojne bolnice, a onda će se aparat pojaviti i u civilnim bolnicama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.