Zategnite stomak, istaknite trbušnjake

Zategnite stomak
Zategnite stomak
Zategnite stomak
Zategnite stomak

Stomak je još jedna kritična zona gojaznosti za žene. Više je uzročnika, a najučestaliji su loša ishrana, loše držanje, nošenje plitkih farmerki koje stežu, loša tonizacija mišića stomaka poslije porođaja itd.

Navodimo vam nekoliko praktičnih savjeta kako da zategnete vaš stomak.

Trbušnjaci, uspravite se – Loše držanje pravi stomak vizuelno i kod ljudi koji ga nemaju.

Trbušnjaci, vježbajte – Ovo je najmonotonija vježba na svijetu i da je beskrajno naporna i dosadna. Da li ste znali da vaše trbušne mišiće možete da aktivirate i kroz neke druge vježbe koje nisu toliko monotone npr: dok radite neke vježbe za zadnjicu radiće vam i trbušni mišići. Takođe ovu grupu mišića-trbušnjake za razliku od ostalih možete vježbati svaki dan.

Plitke, farmerke koje stežu, prave jastučiće – Znamo da u plitkim farmerkama zadnjica izgleda zategnutije i manje, ali šta je sa stomakom i jastučićima koji kipe na sve strane. Izbjegavajte da provodite previše vremena u jako uskim plitkim farmerkama.

Pojas za mršavljenje – Mnogi tvde da ne djeluje, ali naše iskustvo je drugačije. Ispod pojasa se više znojite i na taj način izbacujete nagomilane štetne produkte metabolizma, a i gubljenjem viška vode izgledaćete vitkije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.